0
0
Winkelwagen
€ 0,00

Garantie

Garantie

“Wij verzoeken u een gebrek zo spoedig mogelijk na ontdekking aan ons kenbaar te maken en dus binnen een redelijke termijn mededelen aan Mooye Sieraden.” Indien, naar het oordeel van Mooye Sieraden, het product inderdaad gebreken vertoont (die niet te wijten zijn aan normale slijtage, verkeerd gebruik en/of het niet verrichten van onderhoud), dan zal Mooye Sieraden het product herstellen of vervangen binnen een door Mooye Sieraden aan te geven redelijke termijn. Tijdens deze reparatie heeft u geen recht op een vervangend product, dan wel enige vorm van vergoeding. Indien, naar het oordeel van Mooye Sieraden, herstel niet mogelijk is, zal Mooye Sieraden u een vergelijkend vervangend product aanbieden.  Is dit niet mogelijk, dan zal Mooye Sieraden u het aankoopbedrag teruggeven. 


Als u zich niet houdt aan de door Mooye Sieraden en de fabrikant gegeven instructies, of als u het product op een verkeerde manier heeft gebruikt dan wel geen onderhoud aan het product heeft verricht, dan heeft u geen recht op enige vorm van herstel, vervanging of vergoeding. Ook vervalt de mogelijkheid zich op enige vorm van garantie te beroepen indien het product is bewerkt. Onder verkeerd gebruik valt ook het niet afdoen van sieraden voorafgaand aan het slapen gaan.

Op sieraden wordt één jaar fabrieksgarantie verleend vanaf de aankoopdatum. De fabrieksgarantie op horloges is 12 maanden vanaf de aankoopdatum. 

Schade aan de volgende horlogeonderdelen: het glas, de band, de kroon en de batterij vallen buiten de fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie doet echter niets af aan de wettelijke garantie waar de consument recht op heeft. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.Weergave:
 

Laatst bekeken producten

Onze service

  • Gratis verzending
  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • Gratis cadeau verpakking
  • Voor 16.30 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Gratis retourneren & ruilen

Contactgegevens

290 klanten geven www.mooye-sieraden.nl een gemiddelde beoordeling van een 8.8