0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Gratis retour sturen binnen Nederland *

Wanneer u een sieraad gratis wilt retourneren (binnen Nederland) binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling dan verzoeken wij u de volgende procedure te doorlopen:

Uitzondering op de retourprocedure:
* Maatwerk producten kunnen niet geretourneerd worden.
* Voor afgeprijsde producten of gouden sieraden, zijnde geen maatwerk, geldt dat u zelf de kosten van de retourzending voor uw rekening neemt en is de retourtermijn 14 dagen ipv 30 dagen.


1. U vult het herroepingsformulier in (zie onderstaand formulier) en verstuurd deze naar ons;
2. U ontvangt van ons binnen 2 werkdagen een bevestiging hiervan per mail en het antwoordnummer/postcode waar u uw sieraad gratis kunt terugsturen; Belgische klanten dienen zelf de portokosten te dragen voor retourzendingen naar het door ons opgegeven adres;
*** let op !!! Wellicht komt onze mail in uw spambox terecht *** dus graag deze bekijken wanneer u niets ontvangt.
3. Het terugzenden blijft voor uw risico;
4. Nadat u ons kenbaar heeft gemaakt de aankoop te herroepen heeft u 14 dagen de tijd om het sieraad retour te sturen;
5. Na ontvangst controleren wij de zending;
6. Wij betalen het aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling aan u terug. Mocht u gebruik hebben gemaakt van één van onze extra verzendopties worden de kosten van deze extra verzendoptie niet gecrediteerd.
7. Zodra het aankoopbedrag aan u teruggestort wordt ontvangt u hiervan een bevestigingsmail met een overzicht van de ontvangen retouren en het bedrag dat u van ons ontvangt. Wij mogen wel wachten met terugbetalen totdat wij het sieraad retour hebben ontvangen of totdat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd.

Wij dienen ons te houden aan de geldende voorwaarden zoals deze letterlijk door het ACM = Autoriteit Consument en Markt bepaald zijn :

 

‘’De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.’’


Wanneer u een sieraad wilt ruilen binnen 30 dagen na aankoop dan geldt ook bovenstaande procedure.
Daarnaast kunt u het juiste sieraad opnieuw bestellen en betalen.


Herroepingsformulier
Aan:
Mooye Sieraden
Postbus 144
4300 AC Zierikzee
Nederland
0111-550550
verkoop@mooye-sieraden.nl

Onze service

  • Gratis verzending
  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • Gratis cadeau verpakking
  • Voor 16.30 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Gratis retourneren & ruilen

Contactgegevens

290 klanten geven www.mooye-sieraden.nl een gemiddelde beoordeling van een 8.8