0
0
Winkelwagen
€ 0,00
Acme-Art
Met de sieraden van Acme Art heeft u een waar kunstwerk in handen!
Thodoris Christogiannis, geboren in 1980 in Athene, ontwikkelde op jonge leeftijd een voorliefde voor sieraden.
Zo schreef hij zich in aan de School of Jewelry Art and Design, waar hij in 1999 met succes afstudeerde. Daar verwierf hij de nodige vaardigheden voor het maken van sieraden en begon hij te experimenteren met metalen en een reeks andere materialen.
Tussen 2000 en 2005 werkte hij als ambachtsman voor een aantal sieradenateliers, waar hij werkervaring opdeed. Nadat hij een bepaalde techniek en esthetiek had ontwikkeld, richtte hij in 2006 zijn eigen studio op.
Bezig met laden...

De thema's en helden van zijn ontwerpen zijn geïnspireerd op zijn persoonlijke leven, met de nadruk op emotie en detail. Zijn sieraden zijn geanimeerd: mechanismen, beweging, kleur, gegraveerde woorden en namen zijn hun belangrijkste kenmerken. Verdrietige en eenzame prinsen die de sleutel tot geluk zoeken, kleine meisjes die verlangen naar liefde, Roodkapje dat flirt met de Grote Boze Wolf zijn enkele van zijn motieven.
Alle stukken zijn met de hand vervaardigd, waarbij uiteenlopende materialen zijn gebruikt, zoals zilver, halfedelstenen, email, plexiglas, vloeibaar glas en titanium.
Vanaf 2006 heeft hij deelgenomen aan talrijke commerciële tentoonstellingen in verschillende galerijen en beurzen; zijn sieraden worden verkocht en tentoongesteld in geselecteerde winkels in Griekenland en bij ons.

 


Laatst bekeken producten

Onze service

  • Gratis verzending
  • Veilig betalen
  • Snelle levering
  • Gratis cadeau verpakking
  • Voor 16.30 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • 30 dagen niet goed, geld terug
  • Gratis retourneren & ruilen

Contactgegevens

290 klanten geven www.mooye-sieraden.nl een gemiddelde beoordeling van een 8.8